2.0.1.0

JANUARIÅt potatisgratäng och korv. Gosade med bästaste vänner tills klockan blev 8 på morgonen. Sophie scannade saker. Jag älskade Daft över allt annat.

FEBRUARI
Ida fyllde 18 år. Vi gosade ännu mer. Tyckte det var för kallt för att gå ut. Skolkade från skolan och åt sushi på golvet.

MARS
En Sophie en Kalle och en Frida firades. Dansade runt i ballonger och gjorde världens finaste tårta. Spelade in vattenfilm och plumsade i mjölk.

APRILDrack drycker på balkongen. Sophie blev tatuerad. Tyckte om pojkar med bar överkropp och skateboard. Vek pappersfigurer, hoppade i sängen och konstaterade saker.

MAJ

Adam fick fylla år. Firade valborg med hamburgare och 50talsmusik. Satt mest på bryggan vid kanalen i slutet av månaden.

JUNI

Slutade skolan. Sophie försvann till Paris. Sara datanördade sig. Släppte iväg lykta och önskade fred på jorden. Firade midsommar. Harald var nästan naken.

JULISophie försvann igen, till Berlin. Jag blev rosa i håret. Blev riktigt arvikablöta på festival. Vi grät ganska mycket.

AUGUSTI


Tittade på regn, spelade snuskiga spel och var lite abba. Harald fyllde år och var svettig. Jag fyllde år och hade bruna ben. Åkte till London och köpte martens.

SEPTEMBER


Lekte hemma hos Alva. Ritade på oss själva. Skrattade åt Gingers late-night snacks. Sophie lyssnade på Ne-yo och jag lyssnade på Ponnysarna som springer.

OKTOBERSpelade in film.Fotade med Iphone. Åt säkert en halv liter soya i veckan.

NOVEMBER
Bröt oss in på dagis. Firade Sebastian. Kom in på filmskola. Ritade fruktansvärt mycket med tusspenna.

DECEMBER

Var juliga. Lekte i snön. Harry Pottade oss mycket. Lagade finmåltid. Hade ett lik i en påse.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0