Conor Oberst sjunger för mig med smarta ögon


jag har vart uppe ett tag nu och bävat för dagen. vill verkligen inte gå till skolan mera förens det är löv på träden och fåglarna kommer hem. Frida fyller år idag och det är galet. Jag älskar Frida. Grattis på artonårsdagen jag älskar dig väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt mycket.

vad gör fågeln nuförtiden?Lista på folk som trallar på torp:
Ernst

Som valarna simmar mot land accelererar vår turbo tusenfalt nerför stupet Våra gälar kippar efter andan Och vi mäter Vår lycka i Förruttnelse
kanye

älska denna man. verkligen.

hur kan en gris bara försvinna?

Idag vaknade jag klockan tio. Det är en bra tid att vakna. Jag åt en redig bananfrukost, sen cyklade jag hem till Sophie. Vi tittade vad som fanns i kylskåpet. Jättemånga limefrukter, en burk pustasallad och en och annan actimel. Vi satte på oss varsitt par sportflipflops och gick ut till trampolinen. Hoppa fem hopp var sen trött som ett djur. Gojsa runt lite. Sen gick vi till framsidan. Grannpojken skrev saker på gatan. Vi gick till golfbanan utan att låsa dörren. Sen gick vi vidare till hästarna. Dom är läskiga, men det är spännande att mata dom. Sen gick vi till kyrkogården. Vi gifte oss i alvisk fason mellan björkarna. Det fanns många döda invandrare där. Dom har en speciell stil på gravstenen. Vitt och guldigt. Kuklis är död. RIP. Det var tanter där som grävde runt i en grav. Sen satt dom där och rökte på. Vi gick vidare och satte oss på en kulle. Det var en gubbe där. Han sa hej. Vi sa nog också hej. Sen gick vi inåt skogen där det finns jakmjölk. En grabb med en liten fyrhjuling fifflade runt i skogen. Han sa också hej. Vi gick upp på ett litet berg där det var jättemycket myror och nåt där var jätteroligt för vi skrattade mycket. Jag tror det var att vi sjöng När vi gräver guld i USA. Sen gick vi varvet runt i den lilla skogen. När vi skulle hem såg vi att det var jättestora fiskar i dammen. Äckliga jävlar. När vi kom hem gjorde vi den godaste pastasalladen. Vi avnjöt den på framsidan på verandan. Granntanten och gubben hade besök. Barnbarnen. Dom fikade och tittade på oss och vinkade ett antal gånger, men vi sa inte hej. Vi är för coola för det. Vi åt jättemycket av pastasalladen, drack lidlvatten och lyssnade på Markus Krunegård- Jag är en vampyr. I Itunes. Saknar Itunes.


hey hey hey daddy


Björnjägare Emil Alström har kommenterat Björnjägare Ultrasebbe Theréns foto.

Hallå alla semesterfirare.

Idag är en bra dag. Jag har sovit och ätit frukost från bricka i sängen. Katt och jag hade nyss ett kärleksfyllt ögonblick då han låg i mitt knä och vi lyssnade på Tommy Nilsson och tittade på varandra.

Tack och hej

kattfot hierta


Denim raccoon

Random perfekta frisyrer i profil och en .wmv vi gjorde igår.


en massa bra snygga bilder faktiskt

Vi hAR FREDAGSMYS. SHANE, KALLEKALLE, FRIDA, JESSICA, ADAM, SARA, IDA OCH SOPHIE ÄR HÄR OCH MYSER. BRITTA ÄR HOS HESTEN. JUCKE ÄR INTE HÄR.

//////// SOPHIE SHANE MEN MEST IDA

Tilde fröling gick just förbi.

Vi chillar galet på seveneleven och väntar på att sushin ska öppna. Sara undersöker fettmaskiner. Vi har gjort planer för midsommar. Alla som vill får spendera sommar på mitt landställe. Minst en vecka är vi där. Badar och grillar och drickker folköl och lyssnar på gyllene tider. Välkomna.

Pyromandåd i ponnyslakteriet radio edit

Shushu

Jag skriver i en ruta som inte går att ta bort.

Ingenting kan hota mig, ingenting kan hejda mig
För jag ska spela mina TV-spel tills huvudet spricker
Nu bränner jag stället där min själ dog
Det är pyromandåd i ponnyslakteriet


Ida


joe bah: tja! nick bah: hmejurfvs

Här sitter jag och är hungrig som ett djur. Min hjärna har inte varit så gla på mig dom senaste två dagarna och jag har mest ätit ingenting och druckit oboy. Men nu vill jag ha krubb.

Jag gillar bilderna på Tayor Lautner i Rolling Stone. Dom gör mig glad, men samtidigt lite ledsen för ingen av mina vänner ser ut sådär. Men dom är bra på andra sätt. En gång kissade Kalle i soppslevar och hällde ut över balkongen. Kanske fick någon det på sig, kanske inte...


micke hjärta vem?


En valkyria i stockholms finaste elevcafé

Jag är hemma hos Yodie på pet society med blandade kännslor. Ingen mer Yodie till oss, för hon bor uppåt helvete nu:( Nu ska jag besöka Dick istället. Jag har föresten bytt stil på mitt pet society hem till en gata och köpt en cyckel. Vet inte om jag är riktigt nöjd men Sara säger att jag ska ha så i alla fall en dag. Jag är Dr.Pepper-kissnödig och har ätit bulle till lunch. Jag har fortfarande doktor kvar men jag vet inte om jag vill öka trycket.

Vi anar en vattenskada i taket här. På min pappas jobb så sprängdes ett sprinklerrör övanför fars skrivbord nån gång i förra veckan. TJOFF sa det och nu har dom också vattenskador.

Nu dog internet så jag får inte lyssna på take me home, country roads. Värdelöst.

bara för att vi pratade om den


backyardigans05.30
gla alla järtans da, jag har godispapper i näsan

elinasomomhonintefanns/luggen/manfred/picsoritdidn'thappen


Staden kokar över

Idag har jag varit i pyjamas halva dagen, med två mackor och lite chokladmackor i magen. Men det har jag tränat bort med hantlarna. De väger ett kilo var, alltså två kilo tillsammans. Jag kan min matte. Jag fick faktiskt nästan VG på matteprovet, bra jobbat Sophie.Sen när jag höll på och ringa min voicemail (där tanten hade ringt och frågat om Johan) så kom Kalle och Frida på besök. Antagligen var det för att Frida väntade på Harald och för att Kalle är en gentleman och inte3 ville lämna frida så då kom de till mig. Kalle var snygg som vanligt. Vi tittade på bilderna från kalaset och skrattade åt Ida i hörnen. Sen så åt de av min cjjholkad, de gillade det, jag gillade att de gillade det. Sen gick Frida och mötte Harald, de är tillsammans faktiskt. Sen så var det bara två små moppepojkar kvar; Kalle och Sophie. Sen så bestämde vi att Adam skulle komma hit med hunden så att Kalle och Adam kunde gå hem tillsammans.Sen efter att vi hade mysit, Kalle och jag så kom Adam på besök. Kalle öppnade, Adam hade med sig sin hund Zorro/Börje. Vi gullade med hunden medans Adam tog av sig kläderna. När Adam var i hallen så råkade Kalle nästan sätta sig på hunden. Den skrek och sprang till Adam för att söka tröst. Om Adam skulle vara ett ord så skulle han vara trygghet.Vi har tillsammans tittat på lite olika musikvideor; bland annat Justice och Name The Pet, och lite Enrique. <<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<vi väntar nu på ida george som kommer hit med godis och två tänder kort för att vi ska äta hämtpizza som en kille kommer med, om det kommer en tjej så öppnar vi inte, och om någon ringer ett långdistanssamtal så lägger vi på faktiskt på riktigt. jag kommer ta en biff med bearnaise-pizza mums.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


lixom hallå


ni får alla bilder på onsdag tror jag minsan

Stackars Jack


DAGENS DAG

Hallå alla vänner och bekanta. Här luktar det jordnötsbågar och dubbelmoral. Idag kännde vi nej och jobbade hemmifrån med vår awsm jumpstyle. Vi hade skor innomhus och allt. Här är dagen i kort:

Sara kom hit och sen somnade vi båda i min säng ett tag.
Jag var inte så jävla fräch för jag har ju inte vart utanför huset idag.
Sara var lite mer pimp.


Sen gick vi ut. Sara var en rockerbrud idag.

Vi gick till Sussi och köpte sussi.

Sen gick vi till Ica och såg madde jorderud och handlade ingenting. Semlorna är äntligen här.

Sen hem igen och dags att äta upp sussi:( MUMS

Sen tog sara av sig byxorna. Vi pratade mic-samtal med pojkarna på itg. vi dansade jumpstyle och åt framförallt fyllisar.


Slut på dagen.

äta bajs

Hej hje. Vi har smörjt in oss i kroppsmjoelk.

adam och hunden


RSS 2.0