lalalallaalllallalalalalalala

Jag vet inte varför, men jag sitter och lyssnar på denna låt. Absurt.


NU SKA JAG TILL MIN BEBIS


många timmar senare (inlägg 100)

Vilken helvetesflygresa.
Igår var det åskoväder i New York, något det har vart till och från när vi var där. Det har inte vart nått problem tills det att vi skulle flyga rakt igenom det. Det kändes inte så kul liksom. Det tyckte tydligen inte piloten heller, för vi fick inte åka. Klockan fem var tanken att planet skulle gå, men lagom till boarding fick vi veta att innan åtta var det ingen chans. Det var inte så kul, speciellt inte eftersom att alla då redan hade checkat in och gått genom security, så att man hamnar i de lilla jobbiga rummet med bara massa stolar i. Ni vet det är inte så himla roligt där, det blir lite "väntrum-till-sjukhus-feeling". Sen fick vi i alla fall komma på vårt plan, tre timmar senare. Vi taxar ut på startbanan och sen säger min käre far;
- Aj då, inte bra.

Det är inte så kul om han säger det för då är det absolut inte det. Nån sekund senare talar Herr Kapten om att vi måste stanna på marken. Kul. Länge stog vi där, tills vi till slut fick åka iväg. Lamporna i planet funkade då inte, med undantag av korta blinkningar från lysrören som verkligen såg ut att göra sitt bästa. Lampan med säkerhetsbältet släcktes inte på kanske de första två timmarna. Mörkt och guppigt. Inte så jättekul. Man är inte speciellt kaxig när man vet att man är en bra bit upp. Ingen har lixom så mycket att bidra med så alla sitter mest tysta, stirrar rakt fram och överväger att snabbt bli religösa. Sen började det lukta - tidning tyckte jag - brandrök tyckte de omkring mig. Herr Kapten tog till orda och talade om att vi byggt upp så pass mycket statisk elektricitet av blixtarna och åskan i luften att det nu var brandrök i airconditionsystemet och det var liksom dödsstöten. Ingen verkade ha någonting att tillägga och nu var nog alla rätt så övertygade om att de faktiskt alltid vart ganska religösa egentligen. Jesus borde tycka om mig.

Fråga mig inte hur, men jag lyckades i alla fall somna ganska kort efter detta. Om man räknar bort hur otroligt skrämmande allt var och hur rädda alla var var det rätt mysigt i mörkret och om man riktigt ansträngde sig var man övertygad om att man bara var på en guppig landsväg. Jag vaknade några timmar senare och tittade på Watchmen. Det är en annan mycket märklig historia men jag tar den senare. Nu ska jag äta kexchoklad - min mamma har inte handlat sen jag åkte. 

Nåt stämmer inte riktigt med den där bilden.

Idag har jag varit på kalas. Vi tittade på Simpsons, lyssnade på Iron Maiden och åt tårta med NonStop på. Jag trivs för bra än jag borde i 11åriga pojkars sällskap.


Jag vill att min bebis ska komma hem nu.


wisperz in teh morningz

Vakrastebestaven ringde just från New York angående min skostorlek.
Det här känns bra. Det känns mycket mycket mycket mycket bra.


apan får krama hunden


Nessaja

Jag har varit på bio med min mor idag. Brüno. En ganska märklig film att se med sin mor faktiskt. Men jag gillade den.  Jag gillade det mörkhyade barnet som åt M&M´s, jag gillade Scooter-musiken, jag gillade de elvaåriga pojkarna som satt längst fram och var i chocktillstånd.
När bion var slut träffade de en kvinna utanför som verkade vara någon av pojkarnas mamma. Hon skrattade ett milt ovetandes modersskratt och frågade om filmen var bra.
-Mm, sa pojkarna. Sen gick dom tysta bort till bilen.

Hon skulle bara veta.....«partalitegranna makes me hot.»

Var just  inne på swedbank.se och skulle kolla cashflowet. I rutan där man ska fylla i sitt personnummer skrev jag "partalitegranna".


Och flowet var ganska åt helvete.


om typ 60 år ska jag dö

:)

Jag känner lite såhär, jag kanske inte har gjort nåt vettigt idag, kanske mest har tittat på Starwars och ätit Toblerone. Men ändå, en bra dag på sitt sätt.rätt så nöjd faktiskt

jag kanske gillar single ladies-parodier. jag ska nog göra en själv.

Det är fredag idag vilket åter igen innebär fredagsmys. Eftersom jag totalt vänt på dygnet så sov jag dock bort hela dagen. Måste bli ändring på det där. Jag har iallafall tittat på film. The day the earth stood still. Den var inte så bra :)Ganska knäpp faktiskt. Nu sitter jag och gör usla filmer i flash och lyssnar på bröderna jonas.
Sophie flyr snart landet. Jag är lite rädd att hon ska få svininfluensa, men det får väll gå ändå. Jag funderar på vad jag ska göra de kommande dagarna då Sophie upptäcker nya platser. Kanske också ska resa lite. Arninge är rätt fint såhär års har jag hört. Jag återkommer imorgon om den saken.


Fortsätt myys nu. Jag ska fortsätta mysa med Nick,Joe och Kevin.Indigo League


Det är nåt så vackert med Pokemon. För människor samman. Man blir lite rörd.


oh no

Väntar på varmvatten, väntar på kamerabatteriet, väntar på mamma, väntar på flygplanet. Packar. Väntar helt enkelt.

Jermy, Jeremy - allt du säger är kul.

Jag har en ny favvosida tack vare indianen. Den här. Jag länkar er lite fräckt till min egen sida. Klicka på hjärtana. Idag har jag bara en uppgift. Hitta det som luktar illa i kylen. Man skulle kunna tro att det var lätt, men nej. Det har gömmt sig väl.
Jag pumpar lite New york-bilder nu. Jag får.

Frank Dillane heter han.

Idag har jag varit rätt så hardcore och oljat in mitt badrumsgolv med klinkerolja. Det var en upplevelse utan dess like som jag definitivt kommer göra om. Redan imorgon faktiskt. Det står det på burken att man ska göra. Jag har även varit duktig och satt in alla bilder från paris i fotoalbum och skrivit "Paris 2009" lite elegant på insidan av albumet. Min burkpyramid har utökats med en burk och nu ska jag titta på film.


Idag är det partymode

Jag packar till NY och dunkar partymusik. Här har ni favoriterna idag:
Oj tusan, det blev en såndär som startar automatiskt. Förlåt. hoppas ingen får en hjärtattack. 

Cobra Starship-Good girls go bad
Kick-Ge mig lite mer
Keri Hilson-Knock you down
Kevin Rudolf-Let it rock

Sen vill jag bara säga att det är synd att "Dagens outfit" inte är en del av denna blogg. Jag skulle verkligen bidra idag.

Update: var tvungen att ta bort helvetesskapet som lät varje gång man ville partalitegranna.


We are not afraid to die

Under natten har grannkatten haft ihjäl en stackars fågel på min framsida. Jag vaknade av att kanske tio skator satt och skrek utanför mitt fönster. Det gör så ont i mitt hjärta. Dessutom undrar jag hur mina så undulater tolkar detta. Om dom kan förstå vad de andra fåglarna skriker. Antagligen gör dom det, och i så fall har de inte haft en lätt morgon.

gonatt - drömm sött


hårperfektion

Såhär på kvällen.

Vi tittade på Harry Potter för andra, och inte sista gången idag. Klart bättre andra gången konstigt nog. Bättre bio, bättre publik och bättre det mesta. Se den om ni inte gjort det.

Jag har ont i huvet så som man får när man har toffs. Och dricker för lite vatten. 

En parisbild på det. Kära Paris.

Jag har inte lyssnat på bsb på alldeles för länge!

Jag är ett lyckligt barn idag, för jag har onyttiga flingor från lidl.
Jättemycket socker och färgämnen - en bra start på dagen.

Sitter och pumpar soundtracket till en prinsessas dagbok ett också, hur jag nu hamnade där.
God morgon i alla fall.

Om man vill kika på våra paint-teckningar är man så välkommen till partalitegranna bdb så.

Goodbye my almost lover.

Ina, Ina, Ina...Ina tipsade om A Fine Frenzy och vilken tur at hon gjorde det. Va fint. Tack ina.

bild ritad häromveckan

Musik musik.


Sara och jag behöver musiktips. Shoot! (kalle får inte va med och skriva)

ursan mursan

Igår tittade jag på ett program på tvåan som handlade om mammor. Det hette "Super mom" eller något liknande. Utvalda mammor från olika delstater i USA tävlade om titeln som Årets bästa mamma. Alla mammor hade med sig mamma-portfolios och de fick även hålla tal som handlade om moderskap.  Domarna dömde även mammorna efter deras tro och pålitlighet till Gud. Att gå i kyrkan var till och med ett krav för att ens kunna vara med i tävlingen.

Jag var tvungen att byta kanal för jag blev så äcklad av mänskligheten. Att vi kan vara så dumma. Där sitter ett riktigt pack med överklasstanter och ska döma folks duglighet att vara mamma och deras kunskaper i barnuppfostran utifrån Gudstro.  Jag tycker religion är något intressant och i många fall något fint, men när sånt här sker tvivlar jag verkligen. Det är en skör tråd mellan tro och dumhet och enligt mig använder dessa personer endast sin religion till att leva ett enklare liv. För på något sätt har dem redan någon eller något som gör beslut åt dem.  De lever liv som inte är deras och följer andras teorier. De behöver inte skaffa egna uppfattningar om folk och kan lätt döma andras kompetens utifrån ett enda litet ord som talar om vilken religion de tillhör. Lata människor som inte orkar leva sina egna liv skulle jag vilja kalla dem.

Tro är enligt mig något personligt. Något som inte på något sätt ska påverka andras liv. Något som ska hjälpa och stärka en själv.  Man behöver inte ens kalla det tro. Det kan vara det att man har hittat något annat som hjälper en, eller stämmer in i livet just i det ögonblicket. En bild, en dikt eller en sång. För att kunna finna detta måste man känna sig själv bra. Man måste förstå vad man själv vill och uppskattar. Jag beundrar personer som tagit sig tiden att finna sig själva. Det är först när man vet vad man själv tycker och tänker som man borde få uttrycka personliga åsikter. Annars är dessa åsikter faktiskt inte personliga. 


Whot whot

Idag ska jag till Pappa och boka New york resan. Pappa med stort P för det är ju hans namn. Nej...
Yey yey yey i alla fall. Åker nån gång i veckan. Senast söndag.
Nu: Klä på mig.

Freeway är en bra frukost

Sara väckte mig alldeles för tidigt för att påpeka att hon hade namnsdag. Jag vet inte varför det är viktigt, men eftersom det verkar vara just det så får jag väll dela det med er. Sara har namnsdag idag - Grattis.

En dagens låt också kanske? Blir det bra? Cobra Starship Ft. Leighton Meester- Good Girls Go Bad
Ni vet Blair. Jag gillaren!

Goose to Maverick. Jag vet inte om det stavas så:(

Hej tjena hallå. Jag har druckit en liter freeway nu så jag är pigg. Pigg å gla. Sara är på kryssning eller ska alldeles snart eller nått. Jag har glömmt. Själv har jag tittat på oscarsnominerade filmer av olika slag. För att öva lite. Det här känns som en bra plan Sara, nu ska vi bara hitta en skola. Men inte nu, jag ska inte leta i detta stadie. Det kan inte leda till framgång. Snarare bakgång. Nu tänkte jag att bakgång vad bakgård men det är det ju inte. Jag lyssnar i alla fall på darin ganska högt och sjunger med ganska högt. Grannarna som grillar här utanför mitt öppna fönster lär uppskatta det. Hoppas jag. Antar jag. Eller dom grillar nog ite fortfarande, men dom gjorde. Nu chilerillar dom. Själv ska jag sova. Fast först - lite globetrotter.

hela filmen kom inte med :):):):):)):):(:(:(


Han är vår polare.

Lady Gaga - Paparazzi (Official Music Video)

Hur kul är det inte när hon pratar svenska? Och rullstoleN^?

Kexchoklad kan man inte tröttna på.

Jag fick en ny fin tröjja idag av min mamma. Hon tycker lite synd om mig för att jag bara har tio kronor nämligen. Jag hade fyrtio, men en liten glass och en liten pepsi sabbade. Och fem kronor till toaletten på Cirkeln. Den var inte värd det. Jätteäcklig var den, och jag är inte så kinkig.
40-25-5=10.
10=ganska lite egentligen.

fredagsmyseffekten

Chips och läsk, de ultimata fredagsmystillbehören.
Man mölar chips, man lyssnar chillmusik, man facebookar.
Överdoseringen av salt i mun leder sedan till två vaniljcola och en jolt.

«Fet 09 is inspiration.»

Godkväll. Det är vi som är Lennartz. Och vi är här, bara för er.

Jag har återigen haft en typisk nioårings-morgon. Oboy, godis och tecknat på tv. Min mamma tycker att jag ska gå ut men jag ba: Icke, jag lyssnar ju på dansbandsmusik och fixar film.

Idag är det fredag vilket innebär fredagsmys. Ha en förträfflig dag.ninja baby


Såhär va:

Harry Potter då. Jag är kanske fel person att skriva detta, jag ser inte på dessa filmer med det mest kritiska öga, men jag skriver ändå. Min blogg, jag får. "Inte lika bra som boken", "dom Glömmde massor", "det där var fel". Detta är lite jag hört om filmen, men jag måste få säga att boken är inte filmen och filmen är inte boken. Bara för att det är annorlunda i filmen är det inte fel och inte dåligt. Det är itne så det funkar. Film och böcker är helt olika forum och presenteras på helt olika sett. Gå inte och se filmen i tron om att du ska få se människor spela upp boken så som den sett ut i ditt huvud. Det funkar inte så. Som film sett är denna fantastisk. Perfekt avvägd och balanserad mellan dramat och vardagen. Den känns inte genomstressad och allt jag var rädd skulle klippts bort fanns där. Den var välplanerad och allmänt fantastisk. Så som bara Harry Potter är just nu. Tack för mig.

och nattens underhållande katt på det


seeda då!

Harry Potter gjorde det bra. Biopubliken kunde presterat bättre. Jag vill ha filmen här och nu men det går inte :(


A word of advice: "asl" is boring

Vad är det för dag idag då? Harry Potter kanske? Ja kanske det kanske. AMEN TO THAT. Så pepp. Vaknade alldeles för tidigt, bytte lakan, städade, packade i lådor och bara va allmänt glad. Harry seems to do that. BACK IN THE SUMMER OF SIXTYNINE. yeyeyeyeyyeye. heddå.

Jag kan göra den här dansen. Jättefint.

but macka med ost ock ketchup in smörgås grill

Igår städade jag och cuttade extremt lite film. Nu sitter jag och dunkar Basshunter, men Daniel Lindström den jäveln stör mig. Lite senare idag ska vakrastebestaven och jag shoppa glajjer i täbban (måtte dom finnas) och äta nåt splendid och dricka tasty juice. Innan dess ska jag sova några timmar. Fast först- mera basshuntah!

Jag har gjort en rage thread till det stora Spotifyproblemet.


Bara en bild. Nu regnar det inte längre.


Frida på planet

Jag vill inte uppdatera mig till Spotify premium.

Vad gör det idag då? Det regnar. Fint regn kan tyckas, men ändå inte så välkommet. Jag tror vi är deppiga nog som det är här redan faktiskt. Åkersberga har den effekten på människor. Inga hus för mig att bo i finns det heller. Alla är för små eller för konstiga tycker min mamma. Hon är lite kinkigare än jag på den punkten. Jag kan bo vart som helst tror jag. Stressigt börjar det bli i alla fall.

Igår badade jag och Sara i sviiinkallt vatten. Fy va kallt det var. Men värt det. Det va så fint. Sen tappade jag hundra kronor men det kan vi ju hålla tyst om eller hur. God dag på er alla.
Saknar ett äckligt varmt Paris.

Did you not know I was waiting on you?

Seems like, street lights, glowin
Happen to be just like moments,
passin In front of me so I hopped in,
the cab and I paid my fare
see I know my destination
But I'm just not there

En Kanye West dag idag. Helt klart.

Kanye by ~Everruler

jag är en tandborste tandborste här kommer jag


Idag tar jag konstiga bilder


katter roar mig verkligen den här tiden på dygnet


.


Det var nått jag skulle göra men jag glömmde.
Fyfan va nya Harry Potter kommer vara bra.

Jag har inte tid med detta

Nu ska vi träffa Daniello och ge honnom hans present. Hoppas han blir glad. Jag saknar Shanemannen. Nu ska jag hitta en passande bild till detta inlägg.

Klar.

I'm happy just because I found out I am really no one.


tak kale

Wemustrunwemustrunwemustrun

Jag vill faktiskt springa. Springa här ifrån till någon annanstans.  Lägga alla mina saker i en ryggsäck och springa. Inte från något, utan till något. Sen vill jag lägga ifrån mig ryggsäcken. Ingen får ta den. Sen springa lite till.


Aj


Jag sov inget alls. Min rygg gör så ont.

den 6e juli 2009 är det idag

Jag lyssnar på My girls med Animal Collection. Om man bara koncentrerar sig på låten är det som att hamna i en annan värld lite. Och det kan ju behövas.

Nu är det Hultsfred om en liten stund. Förstå hur många bra band jag missar. Men så kan det gå. Nästa år blir det Roskilde.

Just nu längtar jag faktiskt lite till skolan. Massa kreativitet vill ut.

paris var vi ju i


nere på vårt fik

Jag somnade klockan halv fem imorse med leriga ben. Nu sitter jag här och är fresh. Jag är glad att vi åkte till arvika. Det var så trevligt. I värmland pratar man så kul.

Jag känner mig kreativ så jag försöker skriva lite på min låt. Men jag är trött, och kreativitet och trötthet är inte alltid en bra kombination. Rimmen blir inte riktigt som dom ska. 
 
Nu ska jag surfa och min mamma ska göra tsatziki. Hon ba: ska man riva gurkan med rivjärn eller osthyvla den? Jag ba: Riva mamma. Man ska riva gurkan.


Hej

Spelar Globetrotter och lyssnar på Muse. Globetrotter är bra för mig tror jag, för nu kan jag europaländerna ganska bra igen. Ungern och Ukraina är fortfarande lite svårt dock. Just nu vill jag allra mest titta på nya Harry Potter och New Moon. Film är faktiskt det bästa. Det ska jag jobba med i framtiden har jag bestämt och det känns bra. Ska man göra ett karriärval kan man ju lika gärna göra ett korkat och överdrivet svårt sådant med dåligt betalt känner jag. Jag blir i alla fall väldigt inspirerad av Muse, precis som Stephenie Meyer då antar jag. Så nu vill jag bara filma och fota och skriva. Mest filma såklart. För det ska jag jobba med. Om kanske femton år. Nu ska jag gå och komma på vad jag ska göra tills dess. 

Arvikafestivalen.


åh så bra det var.

RSS 2.0