Latino Don Juan bara sexton år.

noll

1.
+åska
+vikdahl
+baka
+mamma
+15.45 inte påklädd
+säng
+söndag
+funny games
+frukost
+ponti
+18 år
+yeasayer
+inte längre sjukligt vita ben
+potter
+gårdagen

-inget flyg
-åska
-potter för miljonte gången
-varför ljuger hamlet för ofelia?
-ledsen häst
-vill lägga upp sara, får nog itne

2.
snart kollektiv sommarlovslycka

3.
så himla bra good charlotte ändå är.

music from the motion picture watchmen

dagar med för mycket bra att blogga om för att hinna blogga om det.

Fina pojkar-ThatHipsterEdition


det här är vår bästa kategori

manboys pappa är från libanon

Här sitter jag och har smärtor. Om en halvtimme får jag gå. Lengta. Pojkarna i rummet brevid lyssnar på höga kattljud och min handledare pratar med brytning. Jag vet inte varför. Vi ska lyssna på Manboy nu.

Sophie och jag ska på möte ikväll. Jag vet inte vad det är för slags möte. En filmgubbe är förhoppningsvis inblandad. Hoppas han bjuder på BK.
CHÅ-KLE-PU-ING

ganska assum gårdag. ganska assum kväll.
stockholm+solnedgång+pommes och bea i tidningspapper+sockervadd(!)+erik saade+enorm kaffe på järntorget+nattöppna platser+alexandra burke+danny såklart+åka massa båt med utlänningar+fanska pojkar som spelar kort=nomnomnomälskastaden.

Att nonchalant slänga upp lite oljemålningar


ledig skitlänge

Idag har jag ringt bebisar. Det är roligt att dagens 10åringar har egna mobiler att sköta sina jobb med. Det gör att man tänker tillbaks på sig själv som 10åring. Sandaler, halvlångkjol, ett lite för tajt linne, fiskehatt. En onödig människa utan någon som helst tanke på saker runtomkring. Eller lyckligt ovetandes kanske.
Igår satte jag upp bilder på mina vänner och annat vackert på väggen. Med tejp, det duger inte riktigt. Måste köpa klutt. Och en cykelpump.


Jag gillaren


rita två ollonOnsdagen den tredje augusti 1994.

Det var en tidig sommarmorgon. Klockan var nio. Findus låg och sov, han drömde om Pettsons mamma. Fru Pettson. Findus gillade henne mycket, jättemycket. Men Pettson tyckte hon var lite tjock. Han tyckte det var snuskigt, men han gillade det. Pettson ville att Findus skulle vakna. Han hade ju lagat frukost. Han satte sig på Findus ansikte och guppade. Findus njöt. Han drömde att det var fru Pettson. Sedan kröp Pettson och la sig tätt intill Findus och viskade ”Halleåu” i hans öra. Findus öppnade sakta sina små kattögon. Pettson kysste honom på huvudet och sa ”god morgon älskling”. Findus mumlade något ohörbart tillbaks, sedan reste han sig upp och gick till frukostbordet.
–Mumsipumsi, sa han och tog ett ägg. Han kläckte ägget på sitt öga. Pettson gröpte bort det med en sked och fnissade. Findus märke att ögat åkte med och Pettson höll på att äta det.
–Vänta! skrek Findus. Men det var redan försent. Ögat mosades mellan Pettsons enorma tänder. Findus bubblade av ilska. Han köttade sönder Pettson och gick sedan hem till fru Pettson. Dom spelade Mahjong och drack drinkar.


tycker du om mig?

Idag har varit så frickn awesum. Prins Eugene och hans udde. Soppa och pannkaka. Läderkepa. Paradisehotel-Cimon. Gudrun. En låtsas mjukglass och en riktig. En härlig mörk man som man var tvungen att titta två gånger på.


Minst lika mycket känslor om inte mer i en annan men jämförbar människa.

Jag tittade på crybaby efter allt och sen dess har jag sovit i omgångar.

Idag tog jag tåg och tunnelbanor och bussar och spenderade en timme på en sten vid sjön i hellasgården. Skrev ner alla mina tankar i en av de blåa böckerna. Den av de två som inte kalle får titta i. Hellas är fantastiskt och om ni inte vart där så är det bara tio/en kvart med buss 401 från slussen.

juice min blom

Så mycket känslor i en sån liten människa just nu. Framtidsavgörande tävlingar är jobbiga tävlingar. Det känns som att vi kommer komma sist och det gör mig ledsen men samtidigt är det lite roligt. Det är deras förlust. Hela filmvärldens förlust. Surt sa reven.

 


tussan guppar.

Tankar under dagen såhär långt.

- människan som har hängt upp cdskivor i träden utmed roslagsbanan är en fin människa.
- den fyraåriga pojken som plockade vitsippor i skogen behöver nog skjuts hem.
- jag vill inte klättra i trädd i natt, men jag måste nog. tussan.
- dom roliga burkarna att ha smågodis i som man får inne i stan är roliga tills man går där på gatan med vad som ser ut att vara en hel hink godis och känner sig tjock.
- hata daniel b.
- jag har ingen aning om vem som vinner.

Måndagen

Yrvaken klockan sju. Filmerna har lagts upp, dock bara fyra bidrag vilket icke borde vara alla, men vår finns där i alla fall och det är huvudsaken. Mycket nervös. Dock får jag inte kika hur mycket jag än vill för det ska vi göra tillsammans. Bara på våran. Jag säger inte att den någonsin hade speciellt bra kvalité, men det bliv ju inte bättre
Snart kommer Sara eller så kilar jag dit. Fast först ska hon sova säger hon. Puh, vem kan sova när allt är såhär spännande?
Ih jag babblar.

någonstans ovanför regnbågen.

Imorgon, imorgon, jag älskar imorgon.
Imorgon släpps alla tävlingsbidrag på internet. Vi är rädda och vi är nervösa.
Imorgon släpper vi lite opublicerat material här på bloggen. Lite Valborg exclusives not seen on the first edition facebook album, but on the dicrectors cut imorgon. Sålänge; Alexandra och Karl.
Imorgon finns alttid kvaaaaaaaaar.

RSS 2.0