natt två på soffan och jag gillare


Min skoldator har ju får cpcpdampryck så jag håller mig från den för dagen. Lite nervös för imorgon.

När jag var i New York var jag föresten på en fotoutställning. Titta på bilderna. Dom är underbara.

Neurosonics Audiomedical Labs Inc. from Chris Cairns on Vimeo.



hallå


(jag just nu)


God morgon

Efter en mycket märklig natt somnade jag på soffan och drömde märkliga drömmar. Nu fortsätter jag på mina utskrifter och längtar tillbaks till New York och vill ha en katt. Ni vet. Eller hur. Ja det gör ni.
dagens bögiga bild. lyssna på frenzy.

mjau

Min hjärna gör lite ont. Det är synd.

Igår var vi på bio och såg Inglourious Basterds. Den var mirakulöst bra. Måste ses igen. Innan bion kom det fram en knäpp tant till oss och frågade om vi ville ha gratis läsk. Ja, sa vi. Sen sa den knäppa tanten att vi skulle följa med henne en bit bort. Det gjorde vi. Vi hoppades på att vi skulle få göra lite som i clockwork orange. Sitta med uppspärrade ögon och titta på knäppa filmer och lyssna på Beethoven. Men icke. Vi blev placerade framför varsin dator, sen fick vi provsmaka skum läsk och svara på frågor. När vi gick fick vi med oss ett stycke underlig dryck i flaska med massa siffror och bokstäver på. Hela situationen var extremt märklig.


Låg energinivå


0820


Idag blir det bara två små lektioner och om jag har tur får jag äta pommes och cola till lunch. Sen arnige. Måste köpa färg till skrivaren vetni. Sen är det helg igen. Vilket jag tyckte det var nyss.

Sensommar


mina ögon somnar nu


Jag vill inte titta på den här hjärnoperationen

Jag är en trött liten kissemisse som säger mjau hela tiden. En påse ahlgrens bilar har jag just tryckt i mig och det var gott. Jag gillar att tugga på och äta saker.
Vi började klockan 8:20 imorse och det var inte en nådig tid. Vi ritade på jättestort papper, åt mat och gjorde annat viktigt.
Sen åkte vi hem och spelade in ett antal ljudklipp och spelade en djävulsk omgång Frizzle Fraz. Otäckt spännande var det.


bara en knäpp bild på sophie

Godnatt


Bussen går 07.14 imorgon och det är inte okej. Jag ska vara duktig som lovisa och lägga fram kläder tror jag. annars kommer de gå åt hellskotta imorgon. Sara och jag får i alla fall vara i samma grafiskagrupp. Det är mycket uppskattat. Nej nu ska jag minsan lägga fram kläder och ducha och sen sova. Gonattis på er.

Färgdags

Nu ska jag färga håret ännu mörkare. Massa fåglar flyger över mitt hus idag mot varmare länder, så jag får göra höst på mitt sätt. Sen har jag sett gudfadern ett idag också. Jag föredrar maffiabröder.  Imorgon är det måndag och en antagligen helt onödig skoldag:)

Intimacy

Gomorgon. Packar idag.

V

Lyssnar och läser Kanye. Så bra skit.

In the night i hear you talk the coldest story ever told.

London hade köpt en tidning till mig. Elle UK med Emma Watson. Om ni känner mig och har följt diverse bloggar har ni redan sett några av bilderna. Annars påminner jag er härmed om ytterliga en anledning att hata henne. Utöver de tio miljoner pund hon har på banken.

Kate Vouge Russia


Jesus walks with me

Läser Kanye Wests blogg som så många gånger förr. Blir sådär töntigt patriotiskt när jag ser svenska saker. Den här gången är det ett hus. Ett inte helt fel sådant.

Jag har köpt nya skor idag.

Jag sitter och tittar på olika pinsamma klipp på youtube endast för att Emma loggade in med sin pojkvänns konto för ett bra tag sen och glömde logga ut. Nu tänkte jag lägga till så mycket Darin i hans favoriter som möjligt innan min chans går förlorad. Sen sitter jag och är sur på alexander Wang också. Eller egentligen inte på honnom, utan alla svenska flickor som bestämmde att man nu måste se ut som han säger åt en. Lyssna på mig och förstå att det inte är ett krav. Själv önskar jag bara att den här vågen dör ut. Jag vill ha kläder som är för fina för att slösas på skoldagar. Snart ser alla ut som en flicka byggd av Chloé och då kommer jag vara upprörd över att ännu ett märke tagits från mig. Dumma 22åriga modebloggare.

Tretton dagar kvar tills det inte längre är bara tre minuters gång till världens vackraste plats, där jag fotade Sara för ett tag sen.

babybabybabybabybabybabybabygoodbye

Jag har investerat i en iPod idag. Jag är mycket nöjd med mitt köp. Fast min mamma petar på den och jag gillar det inte.


Erika Ascot har accepterat din vänförfrågan.

Idag har jag vart på ferre. Hos Kerstin. Det var kul. Min släkt är så roligt. Tina som mobbar barnen var min favorit idag. När lilla Emma sa att hon skulle till sin vän Tova fick tina det till toa och sedan toalett och tillslut grät Emma. Det var kul. Tina är lågstadielärare.

tänk när jättemånga sjunger med i en låt som man skrivit själv

Här sitter jag och mölar i mig zoo-apor som om det inte fanns någon morgondag. Pratar med min vän erik som har en femtioöring fastlimmad på fingret. I mitt huvud rullar denna låt. Om och om igen.
Sophie och jag åt fin middag idag. Cola, choklad och en påse ostbågar. Sophie har varit rätt äcklig idag.

Vår picnic failade btw.



Första dagen:)

Idag fick vi träffa vå underbara underbara klass igen, och vi har flyttat. Crawfords väg är det nya svarta. Vår skola ser ibland ut som Hoggwarts om man verkligen anstränger sig. Fast med linoleumgolv då. Datorn jobbar fanatiskt för att skicka iväg fotoboksbeställningen nu. Yey:) Imorgon ska vi ha picnic eller liknande i vasaparken med skolan. Vi får se var det slutar. Antagligen inte i vasaparken i alla fall. Nu har jag i alla fall smällt i mig jättemycket hostmedicin så jag kommer snart somna vare sig jag vill eller inte. 15 dagar till flytt.

Gratis fotobok från fujifilm.

Det var så fantastiskt som jag bara kunde ana.

En gratis fotobok från Fujifilm bara man bloggar om den. Det var ju bara dagar ifrån att jag beställt en i alla fall. Om det här nu går i hamn så ska jag helt klart göra en fotobok med bilder från tvåtusenåtta/tvåtusennio. Det finns många fina bilder till exempel på mina vänner och från mina resor som jag så gärna skulle vilja ha på papper i stället för i filer. Jag tycker det skulle vara så fint att ha hemma så folk kan kika lite när dom vill. Om det blir bra tänker jag göra en för varje år framöver. Den första blir lite mer allmän dock, för att komma ikapp. Nu ska jag ladda över alla fina bilder på den externa hårddisken och börja. Gör det ni med!
 

P. Sherman. SIDNEY

Idag ska vi leta film till min knäppa papperskamera. Om bilderna blir så fina som paketet säger så blir jag glad, men jag förblir tveksam till den bevisat motsatsen. Sen har jag ingen brooklyn bridge att fota heller. Så vi får se.

hohoho


Nu är det dags.


Nålen i min Belleville-brosch bara gled ner i huden på honom, jag kunde inte hejda mig, plötsligt högg jag bara in nålen i ryggen.

http://blackascot.blogspot.com/
så har jag spenderat min dag. Jag blev så tagen av Studio total i Bon så nu har jag också låtit mig luras.

I am dancing in your room as if i was in the woods with you.

Jag kikar på Fresh Prince och äter choklad. Varvar det med städning och packning och konstaterar att Almost lover gör sig ännu bättre till regn. Det är mörkt här inne i vardagsrummet - fast det brukar vara det ljusaste rummet som finns. Hej höst. Jag blev lessen igår när jag fick titta på Jhonny Bravo. Det var inge bra. Det är lurigt det där med att titta på gamla saker som man älskade när man var liten. Vissa är minst lika bra som de var då, andra är bara skräp. Ikväll är det dans på tv. Älska dans på tv. Synd bara att msn avslöjade för hela Sverige vem som vann. Jag vill ha Will Smiths kläder och jag vill tillbaka till dom fina lakanen. Tack för mig.

Gratis fotobok bara man bloggar om den?

Kan det vara så bra? Kan det verkligen det? Vi håller tummarna för det.

Jag har nämligen redan laddat hem ett program för att göra en egen fotobok och jobbat mig igenom halva 2009. Det skulle vara så fint att få bevara året i fotoboksform tänkte jag. Speciellt när jag har insett att från just 2009 har jag ca 4000 bilder sparade på andra datorn. Det är ju fint på sitt sätt, men det är så mycket finare att de dem i tryck. Någonting man kan bevara lättare än en bärbar hårddisk. Kan det vara så bra att detta funkar?



(Jag vet att du också ville ha en Frida, så om det här nu magiskt nog funkar - Prova!)

a classic


fuck ass nice

Ny design. F5 om det intet funkar eller ser knas ut.

hundraarton ÅTTA HUNDRA

Jag är uppe. Det känns att skolan är på ingång och jag vill inte. Höst är det också fast alla förnekar det. Jag saknar i alla fall redan hotellfrukosten. Kanelgifflar är inte samma grej vad min mamma än säger. Mor har i alla fall vart mycket duktig medans jag var borta, vart alla möbler tar vägen bryr jag mig inte om att fråga. Nu ska jag fortsätta titta på Amanda Erikssons foton - 1337. Jag känner inte henne men hon är vän med ett av mina gamla teaterbarn så det är väll bäst att kika igenom alla 26 bilder.

Hur kan jag vara hungrig?

I helgen har Sophie och jag levt det goda livet. Sovit på Versace-lakan, rullat i persiska mattor, ätit yoghurt till frukost och spenderat pengar.


Fredag:
Jag fyllde år i fredags. Vad knäppt. Det har man ju liksom totalförträngt. Iallafall, jag fick tårta till frukost. Choklad och hallon. Sophie och jag åkte limon in till staden där vi gjorde oss hemmastadda på hotellet. Sen åkte vi in till Grönalund där det var mycket folk och en Måns Zelmerlöw. Var vi än är så är Måns där. Han förföljer oss.
Under min födelsetid (21:41) satt vi i pop-expressen, vilket är det mest episka sättet att fylla år på.
Älskar pop-expressen.
När Grönan stängde försökte vi desperat köpa vegetarisk korv som vi totalmisslyckades med, så det fick bli en ack så glamourös födelsedagsmiddag på Max.


Lördag:
Vi åt frulle. Normalt äter jag inte frukost. Eller jag tycker det är frukost, men jag tror ingen annan skulle kalla min frukost för frukost. Sen gick vi upp på hotellrummet och gosade i våra täcken, tittade på LA- ink och såg rätt vidriga ut. Efter det var vi så utmattade att vi var tvungna att äta igen. Så vi åt lunch, läste en intervju med Lasse Åberg och lyssnade på Californiacation. Bio blev det sen. Jag har glömt vad vi såg. JUSTE. The Hangover. Igen.
Sophie köpte en engångskamera som var total waste of money eftersom vi förstörde alla bilder.
På kvällen tittade vi på fina Darin som sjöng bland alla ekliga människor i kungsträdgården. Sen sprang vi hem, åt buffé, sprang till donken, köpte mer mat, sprang till våra sängar, klämde i Family Guy i dvd:n, och skrattade åt oss själva för vi var så knäppa.


Söndag:
Den där frullen igen. Den var najs.
Vi packade ihop våra grejer och sa farväl till våra sängar, snodde en penna och lämnade en svart liten strumpa i hotellrummet. Sen gick vi på bio igen för vi har inget annat intresse. Sophie köpte blommor till mig och vi åt jättemycket middag. Mat är nåt vi gillar.


sara fyller år

Grattis Sara på födelsedagen:)


Vi åker till Stockholm stad senare idag, och bor på hotell tills söndag kväll. Så vi försvinner lite.

imorgon fyller jag år :):):):):):):)

Igår var en najs dag. Vid 18-tiden drog vi oss in mot staden med 63 kronor och två partybiljetter.
Vi började med att gå till donken och slösa bort de mesta av pengarna, sen irrade vi runt ett tag. Jorden förvandlades till himlen då vi såg en Backstreetboys affisch. Den 4:e december. Då jävlar.


Vid 22-tiden åkte vi ner för kungsträdgårdens tunnelbanerulltrappor. Det var rökit, det var laser och det var dunk. Vi dansade ett antal timmar med mer eller mindre fräscha pojkar. Det var mycket juckningar och mycket schtek. Vi gillade det.


På vägen hem blåste jag tuta och vi såg kanske en som hette Gunilla som var på vår praktik. Då skrek vi.
Sen såg vi nästan Jesus själv. Lorentz Sakarias. Han är en så otroligt fin pojke. Då skrek vi också.
Sen såg vi ännu en fin pojke. Gabriel Broth Da Man. Då skrek vi också lite och han kallade oss bitches. Söt.


En mycket lyckad kväll.


igår


Kanye <3 Acne

Jag läser Kanye Wests blogg. Han skriver om Acne. Jag blir så stolt. Sverige, Sverige, Sverige! Hejja Hejja!

Kvällsfunderare

Lyssna nu:
Directed by Terry Gilliam. Staring Heath Ledger. Featuriung Johnny Depp.
Och titta här:


Jag vet inte vad jag tror.

Dans


Jag blir helt till mig av det här. Helt fantastisk är vad det är.
Hoppas ni tittar på det en, eller kanske två gånger.


Den här, om missbruk, också.

Paris

Frida och Sara. Det var inte rätt att vi åkte hem för vi var inte klara. Vi hade knappt börjat ju.
Jag vill åka tillbaka nu.

Micke har loggat in.

Mina dagar fylls ofta av små märkliga stunder. Som när mamma nyss lös på mig med en ficklampa och sjöng 8mile. Det var kul. Mamma vet inte hur man byter kanal på hennes bilradio så hon lyssnar alltid på The voice så hon kan alla låtarna. Hennes favoriter är Darin och Outcast.

Jag repeatar I Gotta Feeling. Den gillar jag skarpt. Jag mår bättre kan jag också hälsa:) Mamma skurar och städar som en galning omkring mig. Jag hatar ljudet av dammsugare. Det gör ont i hjärtat på mig av det. Och i fåglarnas hjärtan också. Skrik skrik skrik säger dom. Men det behövs. Jag tänker fota vårt vardagsrum snart- Det är nämligen jättefint. Jag förstår inte varför vi inte alltid har haft det såhär. Som ett museéarkiv eller en loppis:) Jag har fortfarande inte vågat fråga varför halva kylskåpet med hyllplan och allt ligger i mitt badkar men det har nog en naturlig förklaring. Nu ska jag fota. Vänta en sekund. Åh den blev inge bra. Strunt samma.

Like Dylan in the movies

Jag vet inte om hösten inleds i och med att höstterminen börjar, men i så fall är det nio dagar kvar av sommaren. Det är ju lite jobbigt, men hösten är välkommen. Skolan saknar jag, jag ska flytta och man få ha jacka på sig. Tre bra saker. Hösten är fin om man bara kan låta bli att förknippa den med kylan och mörkret.

nys nys

här packas det. allt man äger i lådor. ojojoj.

bäbis

O hai.

Jag lyssnar på The Boy Least Likely To. Det låter bra faktiskt. Ibland är det väldigt tråkigt, ibland fantastiskt. Jag fryser och jag har ont i halsen. Jag vet att jag tjatar om det så jag tänkte såhär, tills jag säger nått annat är det fortfarande aktuellt.
Så - nog om det.

Jag skulle kunna skriva en novell nu. Kanske borde ta vara på det och göra just det. Fast nä. Lite väl Yodie.

www.vanityteen.com är en bra interwebs-tidning och http://www.flickr.com/photos/juampibonino/ tar fina bilder:)
Den här bilden har någon annan tagit, men oj va fin. Bäbis.

jag er fivn

Idag har jag roat mig med att titta på My Super Sweet 16 UK och gjort tårta. Min filosofi kring bakande och matlagning är att om något är gott så tar man överdrivet jättemycket av det. Recept är inget viktigt.


Nu ska jag försöka fixa min datorbebis så jag kan cutta lite film.



hujjahujja


Jag har inte vart utanför huset sen söndag/måndag natt. Jag klättrar jag på väggarna. Snart kommer jag göra n¨tt jag kommer ångra, så att jag bara blir ännu sjukare. Nästan värt det ändå.

ekorrspråket



jag älskar henne så mycket

åhåhåhåhåhåh

Sorry I'm Late from Tomas Mankovsky on Vimeo.


im gonna keep doin it, in my underwear.

Egentligen mår jag inte alls så speciellt bra, så jag tänker gå och lägga mig igen, men först: gårdagen.

Problemet var ju helt klart att ta oss hem, vi spenderade alldeles för lång tid med att lyssna på en man som spelade så himla fint på sin gitarr och, som vi senare konstaterade, hade vi nog fortfarande inte vart hemma om han inte hade envisats med att sluta spela. Innan det var det ju i alla fall Lady Gaga på Grönalund med - enligt aftonbladet - 23 000 andra. Trångt? Ja. Hon var bra, halvnaken och hade dom underbaraste bögpojksdansarna som tagna ur en åttiotalsmusikalfilm. Läderkeps är nått vi uppskattar. Höga skor var ett smart drag av mig;
Till alla pappor där ute: Självklart ska er lilla unge sitta på dina axlar så att hon ser, men då behöver ni inte stå längst fram. Verkligen inte. Sen träffade vi två fina pojkar som var backpackerturister i stockholm för dagen som undrade vilka sevärdigheter som fanns. Ehhhhhhhh? Slottet? Inte intressant. Grönan hade stängt för länge sen och globen är ju verkligen inte värd promenaden. Vi skämmdes lite och föreslog att de skulle ta sig till söder i förhoppning om att de skulle hitta till nått de blev nöjda med. Vi behöver ett eifeltorn!

New York dag ett

Hej:) Nu ska jag tala om för er vad jag har gjort fem dagar i New York. En dag i taget. Fast först ska jag tala om att jag varje gång jag ska skriva namnet på just denna stad skriver "New Yourk". Sen får jag gå tillbaka och ta bort. Jag kan verkligen inte stava:) Men åter till ämnet.


Dag ett; 
Flyget dit spenderade jag med att titta på min nya favoritfilm - 17 again. Åhåhåhå va bra den var. Mr. Efron - I say no more. Vi anlände sedan runt tolv på dagen till denna fina stad. Det var galet varmt, runt trettio, och det känns extra mycket i en storstad. Tog taxi in med en apa som inte kunde köra. Sen mådde man lite sisådär. Lite småvinglig och hungrig. Vi anlände i alla fall till hotellet: Hotel Carter. Det var ju inte ett av dom finare hotellen jag bott på om man ska uttrycka sig snällt. Och det ska man ju. Jag säger bara att den stora feta brunröda fläcken på handuken i badrummet var ganska talande för den generella standarden. Hela hotellet såg ut som nån liten håla i Monte Carlostil. blinkande ljusslingor i taken och lite hemmabyggt casino över det hela. Det som vägde upp det hela var ju helt klart läget i alla fall; vi bodde på W43/7th, även kännt som Times square. Mitt i smeten liksom. Det var najs. Vi började med att promenera upp till Central park.

Jag ville ha en glass så jag fick en glass. Självklart valde jag en svampbob.

Efter det tittade jag på galna pojkar som dansade lite här och var i parken. Vissa bra, andra inte jätte. Nåntong som var helt klart var att det iaf var MJ-tema. Det var som en dresscode.
Sen kom the big boss och bah WAZAAAH all up in my grill och ville ha mina pengar. Jag bah nej tack hejdå.

Sen gick vi uppåt igen. Eller neråt blir det. Söderut. Stannade i en fin skivbutik där dom hade 3dtavlor på Edward men den gick ju lixom inte att rulla ihop så där rök den chansen:(

Sen vandrade vi vidare en bra bit och åt sen Italiensk mat. Gott var det och jag ville ha mer. Sen gick vi tillbaka till rummet för även om det inte låter som det hade gått speciellt lång tid så är denna promenad ganska lång. Dessutom var klockan runt fyra på natten i mitt förvirrade sverigehuvud så jag köpte Dr.Pepper och Oreos och kilade upp på rummet för att titta på WHEEL OF FORTUNE. Det är mycket komplicerat. 

RSS 2.0