kolla katten


so he says


om ni har prov eller nått och vill gå hem och skulle behöva lite huvudvärk så vill jag hjälpa er.


Jag kommer se tillbaka på desså år med sån ånger.


Kill bill 3 kommer 2014

Det hade jag helt missat.

"He revealed he wants pt. 3 to take place 10 years after the events of Kill Bill Vol.2, presumably so that Vernita Green’s daughter can be old enough to track down The Bride to get revenge for killing her mother right in front of her." står det på imdb.


winning winning won!

Er musik intresserar mig inte.

Jag tittar på sagan om ringen idag. Det är en sån dag. Saknar Sara.

för han är fortfarande bäst


Jag är tre år gammal.

När jag är sjuk, som nu, då får jag soppa och mackor med kanterna bortskurna. Det är inte dåligt. Mamma har tagit ledigt från jobbet och allt. Jag har en bra mamma.

Hoppas ni har en bra dag alla. Jag tittar lite youtube eftersom min tv inte riktigt hänger med på kanalfronten. Inte heller hittar jag mina sagan om ringen-filmer vilker gör allt lite jobbigare. Men jag ska inte klaga. Jag mår bättre idag. Nu ska jag klappa på mamma som målar.

Bara en bra kväll


Jag saknar er.

Hej bebisar. Jag ska försöka sprida lite ljus i mörkret nu. Allt är lite jobbigt ibland vet ni. Men vi struntar i det. Det finns i alla fall en sak som gör mig glad, mitt bloggarkiv på lillafi. Det får mig att sakna alla jättemycket. Jag blir aldeles nostalgisk när jag läser om de små sakerna som man ändå minns. När Sara och jag skrev hemliga medelanden i sanden på golfbanorna. När Frida tog med Figge hit första gången och det blev dregel på allt. När Linn och Jessica var här och Linn hade badmössa på sig och gelégrodor i hela ansiktet. När vi först firade Frida och sedan spelade vi och Kalle och Ida och Shane Lego starwars hela natten hemma hos sara. När vi var hemma hos Sara med Kalle och låg som små kaniner och tittade på läskiga filmer under täcket. När vi sjöng högt med Mariette vid kyrkan och någon svarade. Norrtälje. När vi gick upp på toppen av berget i vanadislunden och dansade vals. Bingo med Flipp. När Sara och jag byggde snögubbe och lagade den godaste maten någonsin. När ida våfflade håret och dansade för oss. En helt vanlig söndag. När frida och linn var hos mig i källaren och julpysslade. När vi hade det klassiga klassiga coctailpartyt. När vi hade minijul med Emma och Mariette och drack glögg runt minijulgranen och bytte fina paket. När Sara och jag åkte skateboard i skogen hela natten och nästan grät för allt föll på plats. När Frida kom till mig jättetidigt, kanske klockan sju, och vi tittade på filmer och sov. När Sara jag och Ida skrek oss igenom Frizzle Frazzle. När vi tittade på Horton och David spelade bra musik i hörnet. Valborg. När jag och Fille målade och hade fina kepor. Den dagen jag var tvungen att laga vegetarisk mat till alla. Den dagen Kalle och jag åt blod-ampuller som smakade så äckligt så äckligt och blödde failad jordgubbssmak ur munnen. Alla fina dagar i skolan;

Nu har Sara, Tim och Lukas övergott till att mörda små barn i nått annat bra spel.
- SKJUT MOT HUVUDET DÅ!!! STANNA FÖFAN!
- DET ÄR EN PRÄSTIDIOT DÄR.

Jag är medveten om att vissa av de där sakerna hände mer nyligen. Dom kom inte från arkivet, dom kom från mitt huvud. Men dom gör mig glad. Vad detta säger mig är att jag måste börja blogga mer så man inte glömmer allt, och jag saknar alla. När jag har Tv här, och jag har hittat extramadrassen och fått lite fint här, lovar ni att hälsa på då? Som gamla goda tider? Hoppas.

:(

inget internet till sophie. jo just nu. i skolan.

moms


fint par


fin flicka


fin ponke


RSS 2.0