Grattis Frida Jättegammal

Jag vet liksom inte om jag är hungrig eller mätt. Jag vet inte heller om jag mår bra eller dåligt. Förbaskat jobbig känsla.

 

Nån som heter Artur smsade mig nyss och frågade om jag kunde köra in till stan. Men jag känner ju ingen Artur och har ingen bil. Knäppskalle.

 

Kort lista på ord man kan säga med super british accent:

 

Harry Potter
Chocolate Pudding
Skibadee Skibadanger

 


Storhetsvansinne

Idag har vi lekt på Liljevalchs Vårsalong. Vi uppskattade sånt som såg ut som något vi själva hade kunnat skapa, och hatade allt annat.

 

Favoriterna:

 

"Livrädd med stil"

"Jakt"


Om Aneel fick välja skulle han helst vara en fluga. ”Då skulle jag äta bajs”

Ännu en gång vaknade jag på ett fridfullt sätt, för att sedan 5 minuter senare upptäcka att inte bara min familj är borta, utan även mitt köksbord och samtliga stolar.

 

Kylskåpet tycks för ett ögonblick vara fyllt med mat, men egentligen finns bara olika tillbehör som ketchup, marmelad och en burk syltade gröna tomater. Det finns ingen bas. Inget vitt bröd och inga cashewnötter.

 

2 liter juice finns det. Samtidigt som jag försöker få ut paketet från hyllan så tänker jag på vad en hälsotant sa till ett tjockt par i Lyxfällan. ”Juice är lika onyttigt som Cola.” Jag tvekar på juicen, men tänker sen att om det hade funnits Cola i kylskåpet så hade jag druckit den till frukost.

 

Jag hetsdricker juicen ståendes på den plats där köksbordet en gång stått.

 

I mitt rum står 5 backar med LP-skivor. Jag väljer att spela lite Joe Cocker och tänker på hur min pappa kallar honom JO KÅCKER. Drar upp persiennerna och får återigen den sommarmorgonskänsla som jag fått två dagar tidigare då jag tittat på Family Guy, och Peter bajsat i Clevelands hus. Tankarna går vidare till natten som var och en omgång ”Jag har aldrig” och påståendet ”jag har aldrig bajsat i skolan”. Skrattar lite för mig själv och tänker på Kungen och Drottningen av Osts osäkra blick och flaskan som sakta fördes mot hennes mun. Förlåt Kungen och drottningen av ost.


 


Idag var en konstig dag med konstiga intryck.

Mycket jobbig skoldag. Alla är så jobbiga tycker jag.

Inte mitt brödraskap dock. Dem gillar jag.

Jag bloggar fett dåligt, men jag bloggar i alla fall och det är ju alltid nått. Nej jag ska sluta.


fyra cocosbollar och fyra passionsfrukter


Baby Monkey Going Backwards On A Pig

Ni vet när man sjunger med högt och fult till Kanye West och inte hör hur det plingar på dörren och inte heller hur Jacob går in i ens rum och tjuvlyssnar på dig. Ni vet då. Jobbig känsla.

Jag har funnit en frikkin guldgruva dock. Ett gammalt USB-minne med bara bra musik på. Lite Scooter, lite Da buzz, lite Måns Zelmerlöv, lite Fronda och ni vet sånt. Jag är jätteglad, Erik är jätteledsen. Nä det är han inte, men han är inte i närheten lika glad som jag är. Han har pälsmössa och småbyxor och jobbar medans jag skrattar högt åt rosa helikopter-videon som jag och Sara gjorde, och det faktum att Dennis har sett den. Det gör mig glad.

Jag har gjort chokladbollar idag, vilket blev jäkla gott, och det gör mig också glad.


puss

-


http://open.spotify.com/track/2M4kOooB58QHJ4Jhc7Znwr


scannar in gamla teckningar


längtar mest


so rough


http://www.youtube.com/watch?v=uu_zwdmz0hE


RSS 2.0