Basen ska liksom kännas i hjärtat.

Roligt att ha blogg. Lagom att uppdatera ungefär en gång i veckan.

 

Vad har hänt?

 

Veckan inleddes med att Sophies dator helt sonika började spela låten ”Jizz in my pants.” Kul kan tyckas, men opassande på en lektion. (inte opassande på lektionerna i min och Sophies framtida skolimperium (med egna kontor(mail en gång i veckan), elevhem, skoluniform, skolkör som sjunger The Lonely Island-låtar i acapella osv. (obs. sno inte våra idéer)))

 

Vi har varit på bio också. Höga förväntningar på filmen Winters Bone, men blev extremt besvikna. ”Som sex and the city 2/naturfilm fast med människor” kom vi fram till.

 

Sen har inget mer hänt. Kanske något litet sådär, men inget märkvärdigt.

sarre till vänster, snuppa till höger

 

Hörs om en vecka eller nåt.


fredag fast inte idag


TÄVLING

HÅLL UTKIK!


E-GER!!

HOLA QUE TAL?BIEN GRACIAS Y TU?

önskarmigsommar


två förlorade söner

Vardagslyx: tvåmannasäten på tåget.

 

OCH

 

Tacos till middag idag. Ja, du läste rätt. Tacos på en måndag. Oh yes.

 

 


jag skulle i alla fall aldrig ha en röd tröja... i närheten av en tjur.Idag har Frida och jag möblerat om mitt rum. Det är skönt.

Vi har jobbagt duktigt, ätit goda saker och lyckats med att göra en dålig dag bra.

Idag har saker löst sig och plötsligt erbjuder skolan en kurs till. Tack Urban.

De fem bästa låtarna just nu;

Toots & The Maytals – 54-46 Was My Number
Johnny Nash – Guava Jelly
City and Colour – Forgive Me
Belle & Sebastian – I Want The World To Stop
Seabear – I Sing I Swim


scannar eriks lego


professorns midnattskorv

-Misär-

Höjdpunkt när Sara, Dr.Martens, rutor på skjorta och uprullade jeans spelade piano för alla som samlats i rummet med biljard och kristallkronor.

Att packa ner en annan människas liv i pappkartonger.

Mina händer är svarta av trycksvärta efter att ha rullat in små porslinssvanar i tidningar från 2008. Tankarna går från ”synd att den inte får stå kvar på den här lilla virkade glittriga duken” till ”undra hur mycket den är värd”.

 

Det är synd att man mest minns det man inte gjorde.

 

sara

 


puddipuddi


2.0.1.0

JANUARIÅt potatisgratäng och korv. Gosade med bästaste vänner tills klockan blev 8 på morgonen. Sophie scannade saker. Jag älskade Daft över allt annat.

FEBRUARI
Ida fyllde 18 år. Vi gosade ännu mer. Tyckte det var för kallt för att gå ut. Skolkade från skolan och åt sushi på golvet.

MARS
En Sophie en Kalle och en Frida firades. Dansade runt i ballonger och gjorde världens finaste tårta. Spelade in vattenfilm och plumsade i mjölk.

APRILDrack drycker på balkongen. Sophie blev tatuerad. Tyckte om pojkar med bar överkropp och skateboard. Vek pappersfigurer, hoppade i sängen och konstaterade saker.

MAJ

Adam fick fylla år. Firade valborg med hamburgare och 50talsmusik. Satt mest på bryggan vid kanalen i slutet av månaden.

JUNI

Slutade skolan. Sophie försvann till Paris. Sara datanördade sig. Släppte iväg lykta och önskade fred på jorden. Firade midsommar. Harald var nästan naken.

JULISophie försvann igen, till Berlin. Jag blev rosa i håret. Blev riktigt arvikablöta på festival. Vi grät ganska mycket.

AUGUSTI


Tittade på regn, spelade snuskiga spel och var lite abba. Harald fyllde år och var svettig. Jag fyllde år och hade bruna ben. Åkte till London och köpte martens.

SEPTEMBER


Lekte hemma hos Alva. Ritade på oss själva. Skrattade åt Gingers late-night snacks. Sophie lyssnade på Ne-yo och jag lyssnade på Ponnysarna som springer.

OKTOBERSpelade in film.Fotade med Iphone. Åt säkert en halv liter soya i veckan.

NOVEMBER
Bröt oss in på dagis. Firade Sebastian. Kom in på filmskola. Ritade fruktansvärt mycket med tusspenna.

DECEMBER

Var juliga. Lekte i snön. Harry Pottade oss mycket. Lagade finmåltid. Hade ett lik i en påse.

Hamlet Interdite.

Den här filmen gjorde vi under oktober 2010 som ett slags arbetsprov till en filmskola i Australien.

Filmen är, någonstans bakom kylskåpspoesin, den bara huden och fågelmasken, en tolkning av pjäsen Hamlet av William Shakespeare. Mer säger vi inte. Ni får se den med egna ögon och tolka som ni själva vill.

Skriv gärna vad ni tycker.


rödvinsläppar och skärsår i armen
RSS 2.0