Du är för fin för mig. Men jag vill ha dig ändå.


Det var världens mysigaste igår.

Alla Stockholms samlade mysiga människor var på Dungen. Så mycket mossgröna hippies och så många rutiga ungdommar. Två Generationer som båda verkade lika nöjda och överaskade över att den andra generationen lyssnade på Dungen. Det var en konstrast att se de långhåriga rufsiga människorna förvirrat irra runt bland det crewet som hänger där varje dag. Skitungar som är 13 och tränger sig före i alla köer.

Nya bergochdalbanan var föresten BÄST!
Dungen – Har Du Vart I Stockholm?

Nu ska jag bada med lösögonfransar och läppstift.

Det firar vi med en ung josef stalin. Han va fan snygg.

Maj 25 2011


flyga drakemycket fin kväll.

Peter Settman är inte tillräckligt seriös

Grejer man kan göra samtidigt som man snyter sig:

 

Ta bilder på sig själv i webcam

 

Försöka hänga upp gardiner

 

Prata i telefon

 

Titta sin katt djupt in i ögonen

 

 


.giflätt värd 400 kronor.

Inatt sov jag inpudrad i potatismjöl.

Resterande tid av dessa tre dagar har jag tittt på TLC. Toddlers and tiaras, Cake Boss och det.
Bästa kanalen.

Imorse regnade det sådär på framsidan men inte på baksidan igen.

.

haralds getter.

Jag kliar och svider så in i satan just nu. På vårdguiden står det att man kan pudra in sig i potatismjöl om det kliar och det är banne mig inte långt tills jag ger upp och pudrar mig till semla.

Om jag var egoina hade ni just nu tittat på en bild på vattkoppor. Men som tur är för er så är jag inte egoina. Ingen har talat om för mig att det ser ut som ett hav av acne över hela kroppen. Vill ni ändå titta på nått äckligt så kan ni titta på den här bilden av Bältros. Det är den sjukdomen ni som kom förbi idag kan få. Fysatan och stackars er säger jag bara. Det jag ville säga dock var mest tack för att ni är fina och tack för glassen Idafrida. Godaste piggelinen på länge.

Kalle vill föresten ha en sån här på riktigt. En Jorge. Alla vi som röstar på att vi går samman och köper en till honom gillar det här inlägget så hör jag av mig när det blir dags.

ps. man måste vara på bloggens startsida för att kunna gilla. ds.

vill sjunga ut

MOT LYSMELKEN! tänker jag och gör en anja persson-säl ner från sängen.

att täcka över alla hål i tapeten med fler affischer uppsatta med tejp.

all night long

Alexandra Burke – All Night Long
Jag vill Dansa(r).
"Nej, en brandman vet aldrig vart det brinner" tänker jag och tar platta skor istället för de nya höga.

Jag blev väckt mitt i natten av käraste som kom inskramlande.

- Är du vaken nog för presenter?

Man är alltid vaken nog för presenter. Nu har jag tre nya skivor av fleet foxes, the knife och Newkid. I dagens samhälle är skivor lite som skatter för mig, så jag känner mig mycket rikare.

Ikväll när jag kommer hem ska jag visa er vad jag har köpt som är så himla fint.

håkan är kul

Sara och Sophie har gjort det till sin livsuppgift att vara med i bakgrunden så mycket på nyheterna som möjligt. På en dag, igår, lyckades vi fyra gånger. Idag handlade nyheterna om att en man dött på en byggarbetsplats och att de stängt ner och ingen var på platsen just därför. Det kändes fel att mosa sig in då.

Annars är vi nöjda.

den här blandningen av proffsigt och snusk fungerar inte

Jag önskar att jag vågade sätta på camen och ta en bild på mig själv just nu. Snett underifrån. Underbett. Fem hakor. Tittar lite i kors och så himla rolig lugg. Men jag är svag och vågar inte. Det roliga är att jag typ underbettar fram hakan omedvetet för att det är skönt att vila den på hakorna?

Jag befinner mig i hotellsängen i Köpenhamn. Det är en fin stad som luktar korv. Paris luktar kiss, Köpenhamn luktar korv och våning två i vår skola luktar svett. Jag vet inte om jag får skriva det eller om nån blir arg då vilket känns lite jobbigt, men vi gillar att leva på gränsen. Jag har köpt en sudentklänning.

Förutom bilder på apor och atletiska mörka män(som vi ju alla i och för sig uppskattar) är det mest bilder på mig framför kylskåpet på den här datorn. Jag väljer nog ändå den här.

Vill att alla ska vara glada.

Det är jobbigt att ha blogg när man själv knappt gillar bloggar.

 

Men det här är ingen blogg. Det här är mer en gammal trasig plåtburk där man ibland lägger i saker som man vill spara och minnas.

 

Imorgon ska jag köpa byxor. Skjorta, kavaj och de finaste röda byxor.


RSS 2.0