HIV-mannen

Fett.

 

Spela lite sims. Börja bygga ett nytt hus. Tänkte lyxa till det med en källare. Inredde. Bjöd hem hela kvarteret. Sållade ut dom yngsta flickorna. Satte ner i källarn. Deleteade dörren. Inga konstigheter.

 

Nös ut lite punschpralin. Inga konstigheter.


ohmygod-ohmygod-ohmygodDet bästa kanye gjort (som finns på spottan): twisted fictions sick addictions

henkes dagis oktober 2010


allting vackert ska du få. våran hemlighet.


ett datum till historen om dig och mig

Eufori:
Eufori är en stark känsla av lycka som bland annat kan framkallas som en berusningseffekt av vissa droger. te x Amfetamin

Jag förstår inte vad som just hände men nu har vi sökt. Efter så lång tid har vi nu äntligen sökt. Inget prat; vi tar vår väg, vi går härifrån. Att flytta till australien, till sol, till människor som inte talar som vi och till en skola som ska lära oss allt.  Jag älskar det här. Känslan av att inte prata utan att göra. Nu är det inte i våra händer längre. Hoppas för allt i världen att vi kommer in.

Kungers – Skönare Så


runaway


Min bästa vän heter sara och samlar på gif-bilder på bröst. Själv samlar jag på pinnar som skulle kunna vara trollstavar. Alla har vi våra intressen.


Idag har hon och jag i alla fall målat massa. Hon målade en skitglad leskig blå kanin och jag målade en uggla som läser en bok om bekymmer. Vi var nöjda.

Till slut så vill jag bara säga en sak. Jag vet att vi alla borde spendera vår dag med viktiga saker, men jag tycker att vi ska spendera kvällen med K-k-kanyes twisted fictions och sick addictions istället. För oj SHIT vad det är bra. Jag älskar verkligen den mannen av hela mitt hjärta.

Gather around children - zip it - listen.

rendering 61% completed


Vi är ett fett bra team. Vi kan inte bara slösa våran tid med att vara kompisar. Vi ska fan göra nåt fett och nåt kul och nåt liksom viktigt


sola i vår glans

Tar mina kläder, min musik, mitt hår och mina ord.

spilerilla in en film


att kunna rita.


Sara ska flytta till dalarna men är rädd för hår.

Sara säger:
men jag är lite rädd för affron
sophie säger:
äh du har kännt en gång
och det gick ju bra
Sara säger:
det känns lite smutsigt liksom
som att det finns matrester där i

Brabra helg.
Först en dag när man tittar på leksaker som är redo att dö, och nästan gråter. Sen en dag när man äter någons morot och chokladsås och får dricka allas vin bara för att man är sämst i kortspelet som knappt har några regler och stänger in andra i bur bara för att sedan bli instängd i sovrummet själv. Sen en dag när man bara äter glass och godis.

Som det ska vara. Nu avslutas helgen med LoveSongsSkivan som Sara länkade och allt känns rätt fint.

Michael Jackson featuring Siedah Garrett – I Just Can't Stop Loving You

Snälla kom till Zimbabwe.

Ibland känner man lite att livet kunde vara bättre. Att man kunde befinna sig på en bättre plats. Helst tillsammans med sina vänner i en hög med brinnande sopor. Så hatar man sina vänner så mycket för att man inte sitter där i sophögen och håller varandras händer.

 

Man dricker cola ur sugrör för att inte få hål i tänderna.

Man lyssnar på ganska låg, intetsägande musik.

Man äter McVitie´s svampbobkex (skoja INTE, dom var goda) och tänker tillbaks på morgonen då man vaknade och ens pappa precis hade gått ett varv i spåret. Medans man bredde en macka satte sig pappan vid köksbordet, klappade sig på huvudet och sa ”vad duktig du var lille bengan” med bebisröst.

Man är tråkig.

 

Jag ska göra nåt på egen hand. Mina vänner vill inte sitta i sopjuice med mig ikväll.

Fest i Saras källare och ingen är bjuden. Offspring och salta russin. Ajöken.

 

 


eminem tycker att man bör uppmärksamma att evil baklänges blir live.


1 år. hemska vackra bild

ah bee gees.

Topp fem film-soundtrack

5. Union Of Sound – Music From School Of Rock
4. Watchmen Soundtrack – Music From The Motion Picture Watchmen
3. Nick Cave & Warren Ellis – The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford
2. High School Musical Cast – High School Musical 3: Senior Year Original Soundtrack
1. Bee Gees / Various Artists – Saturday Night Fever [The Original Movie Soundtrack]

och OCH OCH favoriter från en jäkligt bra era 70-89

Puss!

En friluftsdag spenderas bäst i sängen.

Att läsa Hamlet två gånger samma dag ger en känsla av tillfredställade, men nu får det vara nog.

Jag längtar så farligt mycket efter julen. Jag köttar julspellista om och om igen och funderar på om det är för tidigt att ta fram pyntet 6e oktober. Kanske, men jag menar lyssna på spellistan och titta på den här bilden. Jag ska nog lägga in jullåtar på min orange mp3 av plast, så kylan gör lite lite mindre ont i väntan på 72an.

att göra som ulf lundell och dricka vin till frukost

En blåsig oktobersöndag. Vaknade 10.33. Somnade om. Drömde en dröm om Björn och Dumbledore. Vaknade igen 11.33. Väl spenderad timme.

 

Idag har jag åkt bil med min mamma och pappa. I bilen lyssnade vi Eminem och mamma sjöng fel och pappa visslade fel låt. Vi hämtade en soffa, sen åkte vi hem igen. Katten tycker om att hoppa i soffan.

 

Stekte exalterat kantareller i extremt mycket smör, rostade två mackor. Slängde nöjt på svampen på mackorna. Hällde upp ett glas mjölk. Sprang lyckligt iväg till soffan med min mat och tittade på family guy. Kantareller <3
det bästa av två världar.

Att sitta tyst och naffsa på en bulle medans farmor marianne berättar allt om alla affärer hon letat efter små resväskor i.

Så mycket saker att skicka till nalle po. Det är lite synd att jag inte kan det engelska språket längre, men det gör ingenting. Ingenting alls.

Nått som var kul var när jag och sara satt längst fram i bussen på cpcpdamp-sätet (på en såndär fresh buss där det nästan är spegel framför) och drog in våra hakor så mycket det gick. Sen skrattade vi så att det gjorde sådär ont och inte lät utan bara guppade. Sen gjorde vi det igen och skrattade lite till. :)

Vi bakade bullar i fredags och var så jäkla nöjda med den lena och smidiga degen. Jag åt ganska mycket deg. Jag doppade den till och med i socker. Fyfan för mig. Fyfan för fläsk. Vi tände ljus och lyssnade på julmusik och sen kom Frida och gjorde ett mästerverk. Mamma hälde ut mästerverket i badkaret dagen efter.

Ikväll ska jag titta på årstidsföränderliga skogar och berg.


tjing

att skriva ut en bild på den skrovliga sidan av det dyra fotopappret


RSS 2.0