på sitt sättFina pojkar


Öhman tipsar mig - jag för vidare. into the wild.

Väldigt fin film, och en av de vackraste män jag någonsin sett. Om nån skulle fråga mig hur en man klär sig allra finast enligt mig så är det som han gör i filmen. Exakt. Han slår RobertEdward.

mamma tycker jag ska vara spöket laban eller ha burka på mig

Igår var en sån dag då allt var bra. Alla vänner var där och alla var fina. Allt var faktiskt bra från början till slut nästan, förutom lite kalla stunder, men man kan ju värma sig på varandra. Tiden i staden tillexempel, var mycket kall men fin. Vi gick in i de bästa affärer och handlade de bästa sakerna så som skivor, böcker och filmer. Vi såg ett spökhus, vi träffade knarkisar och vi fotade Kalle med Nils Ferlin. Såklart. Vi såg på Where the wild things are också, och det var en sån film man vill printscreena varje bild ur. En film man ska se.

Snart ska jag berätta om Kalles bokprojekt för det är nått alldeles extra bra.

Imaginarium.


För er som undrar hur parnassus var så var den som man hade tänkt sig. fin.

2300

http://c-o-m-a.com/

dom finaste fotograferna

01.21

Det här är en äcklig natt som kan dö. Jag kan verkligen inte sova och min mage gör så ont att jag får damp. Jag tittade på klockan nyss och tänkte "jag kanske i alla fall kan gå upp snart" men insåg att jag gick och la mig för typ bara en timme sedan. Dumma allt det är sex timmar kvar på denna natt. Jag vet inte vad jag ska göra för jag vill inte sitta här och jag kan verkligen inte bara lägga mig ner och sova för då är varje minut en timme. Usch.

Jag har jeansbyxa på mig.

Snart kommer Marianne på fika. Score.

silk spectra

Idag blir en såndär himla bra saraochsophiedag som inte vi haft på alldeles för länge. Vi ska se på Doktor Sussi på bio och kanske äta nått fast jag har bara 20 kronor till allt detta. Jag längtar så mycket efter sommaren för det är då det är som bäst att gå i skolan i stan. Just den här tiden på året är det ju mest geggigt och ekligt och rasrisk. Sara ritar sig själv arg och med knivar i händerna och Dennis tyckte att vi var duktiga. Det är en niondeklassare här som vill börja. Välkommen.

till snuffertskalp


Interstella 5555: The 5tory of the 5ecret 5tar 5ystem インターステラ5555 Intāsutera Fō Faibu

Jag har en Roxettelåt i huvet.

Imorgon är jag ledig och då ska jag nog duscha, borsta tänderna och ha bh på mig.


.

det här är nästan perfektion tycker jag. hon är så fin. /sophie

en bror


Roger eller robert eller rickard eller nått körde traktorn lite lite för sent.

Idag körde Kalle runt mig i ett flygplan, det är inte varje dag inte. Vi såg en hund som kanske var en sten och sen fick vi inte flyga över stockholm för där var det alldeles för molnigt. Efter det åt vi på McDonken och det var första gången McBöna var god då det var sås på den idag. Jag fotade med Diana men det finns en ganska stor chans att filmen sitter i kameran bakochfram så jag vet inte riktigt hur det går.
Nu tror jag att jag ska ta mig ett bad för jag kan inte riktigt känna mina lår. Det är nämligen kallt som anusnöt ute och jag har just tagit en adampromenad och matat ankorna från bron.

Nu ska jag bada och ha indianskrud på huvudet.

tänker inte lyssna på p3 och inte rymma till paris. tänker titta på asiatiska filmer och möla i mig ostbågar.

Kamrater.

Idag har Sophie och jag varit i skolan. Många där var knäppa idag, bland annat Björn och en som kanske heter Sebastian som kanske har en vän som kanske fyllde 18 idag. Vi hade Grafisk lektion med Larissa. Vi gillar inte riktigt henne för hennes bh:ar sitter inte där som dom ska. Man ser pluppar.

I alla fall, jag jobbade på bra. Det gjorde inte Sophie för hon hade inga elektriska möjligheter.

Nu är Sophie hos pappa Per, sen ska vi hem till Ida och fredagsmysa.

shushu


Duärsåspeciellochsåunderbar(8)

Jag har matte och det är inte så roligt faktiskt. I 40 minuter till ska jag sitta här. Sen ska vi äta på marrakech deli. Jag vill verkligen ha det.

Marrakech Restaurang, Dalagatan 22
Erbjuder Varm macka med olika tillbehör ex. lamm, kyckling, falafel med stekt potatis eller bulgur för 40 kr

Så står det på schoolsoft och det låter bra. Tack för mig.

entacoisoffan


trött ändå

bannade sara då. aldrig gör du som jag säger åt dig. ni som skulle få cambilder:(

Jag är ledig idag och vaknade halv tolv. så ska det vara faktiskt. nu ska jag städa lite och fortsätta äta på chokladkakan jag hittade i sängen. ha en bra torsdag.


idag såg jag en så fin film.

everything is illuminatedfina flickor


TACONIGHT

På willys köpte jag två påsar fast jag bara behövde en. Man kan köpa jättemycket konstigt på den godisaffären. Nästa gång ska jag ta med mig lite mer pengar.
Jag köpt massa gammalt godis till er:) Jag köpte Australia också. En häst vrickar foten i den. Hur i´m a hoers.

photoshop cs3 extended;)


Sen en jättestor bild på dagens flingtips. Sånna här har min mamma och hon säger att dom smakar gott papper. Jag har inte provat ännu men jag ska. Jag antar att dom är från lidl.

SentoChihironokamikakushi


Jag har en stor lem. En jättekuk, kort sagt.

Jag skulle kunna tänka mig nåt ätbart just nu. Nåt hemlagat och kryddigt.

Idag har jag varit så duktig. Jag har varit så satans duktig. Det är lätt för mig att känna mig satans duktig för det enda jag har gjort är att dammsuga, slarvigt. Samson tyckte att dammsugaren kunde köra upp nåt strävt. Det måste ha hänt nåt mellan dom. Sen sprutade jag lite Cillit Bang i handfatet.

SHA-NEYNEY!


för att scanna är det bästa


fina pojkar


fina pojkar


RSS 2.0