Dagens konstatering.

Internet är ett universum i universum. Precis som man inte förstår sig på universum så förstår man sig inte heller på internetuniversum. Idag åt jag bulle till lunch.


en del av internet


Talar lite med Pagrotsky på facebookchatten.

Jag

hej

18:28Leif

hej

18:33Jag

Jag har inget att säga Leif. Jag tänkte bara säga hej

kännde att det var dags

18:34Leif

Det räcker bra, kul:)

18:34Jag

du har ett mycket stiligt skägg måste jag säga. om det är kvar fortfarande.

18:35Leif

Jag ansade det häromdagen, så nu är det mindre yvigt.

Men det växer ut igen

18:36Jag

Jag och mina vänner anser att män med skägg alltid kan sjunga. stämmer det?

Leif

ja. i duschenvärdet av struktur

När jag var liten så lekte jag en gång så mycket att jag somnade. Jag hade byggt en slags koja vid soffan och lekte att jag var olika zoodjur i bur. Sen somnade jag och vaknade av att pappa bengt sa att jag skulle få mat.

Sånt gör man inte nuförtiden.


Känslan av att världen är god.

Idag har vi kommit fram till ett antal saker.

-Petter känns inte som en speciellt sympatisk människa.
-Söra närköp luktar speciellt, men har ett bra och originellt godisutbud i dagens svenska samhälle.
-Katter är mjuka och roliga.
-Tingaling Tingaling är en låt som lätt fastnar i huvudet, även Sweet Kissin’ in the moonlight.
-Marjorie är jobbig och talar på ett jobbigt sätt.
-Ett tatueringspaket med bla en brinnande Ku klux klanare för 20 kronor är helt klart prisvärt, men inte rätt tillfälle att köpa när man endast har 50 kronor och en vän som vill köpa colafötter att suga på.
-Gud straffar en om man ritar saker på asfalten.
-Ormar är jätteläskiga.


die bürgschaft

Sista veckan i skolan eller nåt. 5 veckors praktik väntar. Känns bra. Hade känts bättre om jag hade praktikplats. Men man kan inte få allt här i livet. Jag har mycket annat. 5 jolt bland annat.

Idag har vi åter igen ritat på vår Cartoon Network teckning. Vi ritade med tusspennor. Sen tvättade vi alla våra djurvänner på Pet society och drack kaffe och åt kulor, chokla och bananer. Förstår inte riktigt varför man tycker att medialinjerna är slappa och borde avskaffas.


Vi är jättejättejättejättenervösa.


för nästa vecka smäller det.

Oanade konsekvenser om man använder mulltoan?

Sara och jag och Jennifer är på hårtvättningsrehab. Avvänjning. Man ska inte tvätta håret varje dag nämligen för då klarar man inte en helg i skogen. Nog om det.
Nu ska jag ducha och tvätta håret.

det är bra som det är. krulligt i nacken och lite konstigt där framme.

Idag gick vi upp i ottan för att leka med Dennis en sista gång. Vi ritade Kurage den hariga hunden och andra cartoon network favoriter samtidigt som vi snuttade saft och knaprade kaka. Idag är det även Björnes födelsedag. Grattis Björn på 18års dagen. Vi firade Björn med att äta på ett ställe där det tog lång tid att få maten, men man fick titta på Våra värsta år och Xena krigarprinsessan, så den långa väntan kändes inte så lång. När vi kom hem tog vi hand om vår ekonomi.  Sen jublade vi. Fullkomligt jublade.


hejsan alla cp barn. skattjakt skattjakt hela dan(8)

Igår frågade Frida varför inte all avar hemm ahos mig och åt pankakor. Det var en bra fråga tyckte jag, så vi ringde barnen och sen gjorde vi just det. Nu sitter jag här och försöker lösa min ledtråd. såhär ser det ut just nu;
prata med henne en-tjugoåttonde juli 7:00 till 5:00-noll. I hallen på äpple, trettionde det av april. För att få den andra delen, fyll med rött bläck. fel spår, inte den andra delen! ingen färg något fel andra delen! Hälsningar kentaur.
Inte riktigt klar.

привет

Jag har ungefär 50 minuter på mig att skriva det här inlägget, klarar jag inte det så dör jag. Och alla andra. Alla andra utom en. Jag.

Idag har jag inte varit på tegelbruket vilket kan tyckas vara ganska synd med tanke på omständigheterna. Jag har galet nog gjort ungefär samma sak som sophie idag. Sen åkte jag lite urinochalkolholdoftande buss också och tittade argt och rebelliskt på nattvandrarna. Dom är vuxna och ansvarsfulla. Vi ungdomar gillar inte sånna.

Nu ska jag knäcka en vaniljcola och köpa en mystery box eller två. Sedan sälja dess innehåll för att sedan ha råd med fler mystery boxes. Fast bara en den här gången.


Jag är tjänerad. chenerad. skänerad. skenerad. vad heter det när man skämms och är schenerad?

Jäkligt lång dag idag. Det känns alltid lite tveksammt när man är klar tvåa på ett nationellt prov, efter Kreipke som inte ens hade en dator. Det är inte stabilt. Sen åkte vi i alla fall till den södra ön och pratade med en bystig kvinna på tattueringssalongen. 500 pix tog hon helt sonika och Albin ska tattuera en jättestor sak på min rygg. Jag skall icke ljuga jag är rädd och nervös. Såg i alla fall krunegård och jerry williams.

Sen åt vi sussi på en oändligt lång sussiresturang med minst 500 sittplatser jag inte ljuger. Där såg vi andreas från idoljuryn och Danny. Det är såhärva, att där in the mariatorget neighborhood har vi sett danny tre gånger nu, så vi misstänker att han är bosatt i området. Sen tog vi tuben och där såg vi ingen mindre än GABRIEL BROTH. Vi skrek och han skrek och sedan gleeed han iväg. Sen begav vi oss till en herlig biograf och såg kick-ass. Förhelsike vad bra den var. Verkligen bra gånger tusen. Jag kanske inte har lika sofitikerad smak som några andra av mina vänner, men enligt mig var den banne mig bäst. En som var med i filmen var NICKOLAS. En bild på NICKOLAS:

// Sophie Winbärt Tyrfjärt.

Jag kom på att det heter ju Generad. jösses sophie.

Fina flickor

vår blogg är inte så bra just nu. Det är synd.

hemma

hemma från vin, skrik, gråt, hundar, kyckling, mer vin, brasor, nätter, stjärnor i oändlighet och nakna människor i skogen. jag vill nästan till november.

:)


äckligaste facebookgrupperna#1 - relationer

nummer tio don't think you realise how much you actually confuse me.
nummer nio when i say "no i'm fine" i mean "my life sucks make me feel better please"
nummer åtta 'Im Cold'... More Like 'I Want You To Hug Me'
nummer sju Back in my day Vampires sucked blood, not cock.
nummer sex If a guy responds to your text message while playing Xbox, he loves you
nummer fem i don't care how bad it is, i just want to know the truth.
nummer fyra i love when you text me first, cus then i know your thinking about me:)
nummer tre Don't you dare smile at me after you ruined everything.
nummer två DOT DOT DOT means sooo much more than you think...
nummer ett: What are you smiling at? Nothing, i just love you.


chaos reigns

Här sitter jag och slurpar på ett glas Godmorgonjuice. Sophie kallar gegget man ibland kan ha i ögat när man vaknar för gomorron. Det är rätt ofräscht tycker jag. Fast ändå lite fint att vakna av att lite slem i ögat säger gomorron.

Maneter är slem i vattnet som inte kan röra sig utan bara driver med strömmar.

 


Idag när det ser ut som det gör

Jag önskar mig Nya Zeeland.

en till


nöjdviker jur av papperIdag har vi mest hoppat runt i sängen i små utstyrslar och bara haft det mysigt.

RSS 2.0