New York dag ett

Hej:) Nu ska jag tala om för er vad jag har gjort fem dagar i New York. En dag i taget. Fast först ska jag tala om att jag varje gång jag ska skriva namnet på just denna stad skriver "New Yourk". Sen får jag gå tillbaka och ta bort. Jag kan verkligen inte stava:) Men åter till ämnet.


Dag ett; 
Flyget dit spenderade jag med att titta på min nya favoritfilm - 17 again. Åhåhåhå va bra den var. Mr. Efron - I say no more. Vi anlände sedan runt tolv på dagen till denna fina stad. Det var galet varmt, runt trettio, och det känns extra mycket i en storstad. Tog taxi in med en apa som inte kunde köra. Sen mådde man lite sisådär. Lite småvinglig och hungrig. Vi anlände i alla fall till hotellet: Hotel Carter. Det var ju inte ett av dom finare hotellen jag bott på om man ska uttrycka sig snällt. Och det ska man ju. Jag säger bara att den stora feta brunröda fläcken på handuken i badrummet var ganska talande för den generella standarden. Hela hotellet såg ut som nån liten håla i Monte Carlostil. blinkande ljusslingor i taken och lite hemmabyggt casino över det hela. Det som vägde upp det hela var ju helt klart läget i alla fall; vi bodde på W43/7th, även kännt som Times square. Mitt i smeten liksom. Det var najs. Vi började med att promenera upp till Central park.

Jag ville ha en glass så jag fick en glass. Självklart valde jag en svampbob.

Efter det tittade jag på galna pojkar som dansade lite här och var i parken. Vissa bra, andra inte jätte. Nåntong som var helt klart var att det iaf var MJ-tema. Det var som en dresscode.
Sen kom the big boss och bah WAZAAAH all up in my grill och ville ha mina pengar. Jag bah nej tack hejdå.

Sen gick vi uppåt igen. Eller neråt blir det. Söderut. Stannade i en fin skivbutik där dom hade 3dtavlor på Edward men den gick ju lixom inte att rulla ihop så där rök den chansen:(

Sen vandrade vi vidare en bra bit och åt sen Italiensk mat. Gott var det och jag ville ha mer. Sen gick vi tillbaka till rummet för även om det inte låter som det hade gått speciellt lång tid så är denna promenad ganska lång. Dessutom var klockan runt fyra på natten i mitt förvirrade sverigehuvud så jag köpte Dr.Pepper och Oreos och kilade upp på rummet för att titta på WHEEL OF FORTUNE. Det är mycket komplicerat. 

Kommentarer
Postat av: Kalle

svampbob

2009-08-01 @ 10:55:18
URL: http://skalamellanettatio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0